Ord-------->Blir #overflødig når du hver morgen kl.06.15 bevitner naturens underverk. Det gir deg noe, det gir deg motivasjon. Det er klart folk er forskjellig, som seg hør og bør, men i mitt tilfelle kan små ting som dette pushe meg til å komme meg opp om morgenen og stille meg et spørsmål: Hvordan vil skyene være i morgen, vil jeg bli skuffet, blir det en helt fantastisk utsikt, blir det det samme som igår? Du skjønner.

#17Mai imorgen. Jeg er i Portugal, jeg har fri, "Hele Norge har fri". Jeg har ingen planer. Nok 17 Mai for dette innlegget

#16Mai idag derimot, det appellerer mer til meg. Fotballens festdag, gøyeste dagen i året, det blir helt ellevilt! Men vent, jeg får ikke deltatt. Det hadde blitt en mye bedre setning om jeg faktisk var i #Bergen og kunne deltatt på begivenhetene. Men det skjer ikke, fordi jeg er her. Jeg klarer meg. #hallaien

 Angående# motivasjon, eventuelt #drivkraft. Her har du en form for dette beskrevet over her: Det er x antall personer oppstilt med sjølinjen for å fiske. Jeg passerer hver morgen kl.06.15, og da er det hvis jeg skal anslå hvor mange rundt 30-40 folk som står/sitter og fisker. Den gleden i øynene når de får napp, eller selv den roen de har når de bare står og venter. Den gleden kan ikke beskrives, den må oppleves. For mitt vedkommende som ikke er noen fisker så er det mer for selskapets skyld jeg tar del i sånt. En god kompis av meg helt fra barndommen, han elsker å fiske - så jeg vet hvordan folk er når de innehar den følelsen, den gleden av, ja, bare det å være i sfæren!

Ord.

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ikkebarebae

ikkebarebae

32, Bergen

Livsnyter som tok et valg her i livet om å dekke hverdagen i Lisboa, Portugal! Daglige oppdateringer om min tilnærming til det evige jaget samt den spennende tiden som deltager i et høyteknologisk tidsinferno av en hverdag! Stay tuned!!

Kategorier

Arkiv

hits